Jobb hos ServerParkering


Om ServerParkering

• Skytjenester for små og mellomstore bedrifter
• IT levert som et abonnement til fast pris
• Support på telefon 24/7, alle dager året rundt

ServerParkering har siden 2004 levert moderne skytjenester til over 150 små og mellomstore bedrifter. Vi mener det er behov for en profesjonell leverandør som tar ansvar for behovene til mindre virksomheter, med samme høye driftskvalitet, skalerbarhet og sikkerhet som hos de store.

Brukerne jobber i skyen, synkronisert og integrert med lokale applikasjoner og andre skyløsninger som Office 365. Outsourcing av IT er den riktige veien videre for flere og flere, og ServerParkering har solid kompetanse i å bygge løsninger for fremtiden.

Med bransjeledende partnere og teknologier har vi et solid fundament for å løse morgendagens utfordringer. ServerParkering har vokst hvert år siden 2004, har blitt kåret til Gasellebedrift, og noterte en rekordomsetning og historiens beste resultat i 2016.

I vår kundetilfredshetsundersøkelse oppnår vi en totaltilfredshet på 90 %, med svært høye poeng på driftskvalitet, service og leveransekvalitet. Vi er derfor trygge på at ServerParkering er riktig valg for bedrifter som ønsker en enklere IT-hverdag!