Om oss


Om oss

Hva er ServerParkering og hva gjør vi for kundene?

ServerParkering er en totalleverandør av serverdriftstjenester. Vår kjernekompetanse er definert i tre enkle ord; datalagring, datatilgjengelighet og datakommunikasjon. Det betyr at kundens data lagres trygt samtidig med at den er tilgjengelig fra hvor kunden måtte ønske, til enhver tid. Vi tilbyr små og mellomstore norske bedrifter kostnadseffektive tjenester innenfor områdene IT-drift og datakommunikasjon.

ServerParkering leverer kundetilpassede driftstjenester basert på ”outsourcing”-konseptet. Godt samarbeid er viktig for å levere kvalitetstjenester riktig tilpasset kundens behov. Vi samarbeider derfor tett under planlegging, oppstart og under normal produksjon. Alle tjenester leveres fra et profesjonelt datasenter. Med riktig installasjon, konfigurasjon og gode driftsrutiner leverer ServerParkering stabile tjenester med høy oppetid. Vi og tjenestene våre er tilgjengelig for kundene 24 timer i døgnet året rundt. Vi har også siden 2008 fått landets høyeste ratinger fra Dun & Bradstreet – AAA/AA. Det betyr at våre kunder kan være trygge på at ServerParkering er en langsiktig og solid samarbeidspartner.

BG-001

Finansiell rapport

Vår finansielle situasjon er bra, og vi opplever stadig vekst. Sjekk ut vår tilstand på Proff i tillegg til at du kan laste ned styrets beretning for vår finansielle utvikling her.

Bisnode (Dun & Bradstreet)

ServerParkering har siden 2008 fått Bisnode (Dun & Bradstreet) sine to høyeste ratinger for kredittverdighet.
Du kan laste ned rapporten fra Bisnode i pdf-format her.