Ledig stilling: Junior driftsteknikker


Er du systematisk, serviceminded, løsningsorientert og IT-interessert?

Vi utvider vårt dyktige tech-team, og ser etter deg som trives med å kunne hjelpe andre med deres IT-utfordringer og gjøre kundene våre fornøyde.

ServerParkering AS  tilbyr skytjenester til over 150 små og mellomstore bedrifter. Vi leverer en problemfri og trygg IT-hverdag og kundene våre er veldig fornøyd, noe vår siste kundeundersøkelse bekrefter.

Hos ServerParkering vil du få god støtte og opplæring underveis fra din leder og kolleger. Din arbeidshverdag vil bestå av respondere på kundehenvendelser per telefon og mail, gjennomføre driftsrutiner og klargjøre og sette opp PC-er samt sørge for oppsett og avslutning av brukere. I tillegg til å følge selskapets rutiner for dokumentasjon av dialog med kunde, opprette sak etc. vil du ha enkelte oppdrag ute hos kunder.

Vi er opptatt av å finne deg som ønsker å satse og utvikle deg videre i selskapet. Du vil bli endel av vårt tech-team på syv personer. Vi ser for oss at du har anledning til å begynne i juni eller begynnelsen av september 2019.

Arbeidssted Rosenholm Campus (tidligere IBM)

Kvalifikasjoner
• IKT-utdannelse
• har erfaring som PC administrator, kjennskap til Microsoft servere / AD
• kan kundebehandling og som gjerne har jobbet 1 års tid i en teknisk avdeling
• er god til å kommunisere på telefon
• er sulten på å lære og ønsker å utvikle deg videre innenfor IT
• evner å se hvilke saker som må prioriteres og er proaktiv ut mot kundene
• ser viktigheten av å respondere raskt og presist på innkommende henvendelser

Vi vil legge godt til rette for opplæring og sørge for at du får den kompetansen du trenger for å lykkes i stillingen. Gode betingelser tilbys den rette samt bærbar PC og mobiltelefon.

Om ServerParkering AS
ServerParkering AS ble stiftet i 2001 og har i dag 13 ansatte. Utviklingen og økonomien er stabilt god og de ansatte trives i jobben sin. Engasjement og ønske om å levere de aller beste IT-løsningene gir de ansatte lærerike og spennende dager, samt takknemlige kunder. Miljøet er godt og vil passe for deg som liker aktive dager sammen med gode kollegaer.

Vi ser frem til å lese din engasjerte søknad og CV! Denne sendes kontorleder Monica Veie på monica@serverparkering.no.

Spørsmål rettes til 21981850. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende.