Windows 10 Fall Creators Update


Microsoft har sluppet sin store Windows-oppdatering «Fall Creators Update» til alle som bruker Windows 10. Fall Creators Update inneholder både sikkerhetsoppdateringer, forbedringer og ny funksjonalitet som tilgang til filer ved behov i OneDrive, som kan spare mye diskplass.

 

Windows Fall Creators Update inneholder flere nye funksjoner. Med denne versjonen introduserer Microsoft blant annet innebygd beskyttelse mot mange typer ransomware, som kan være et godt supplement til en bra antivirus-beskyttelse. Microsoft Edge, den nyeste nettleseren til Microsoft, har fått mange forbedringer. Brukere som har PC-er/nettbrett med touch eller penn vil finne flere forbedringer og nyheter, blant annet «swipe» inntasting på touch-tastatur.

 

Med Windows 10 Fall Creators Update kommer også Phone Linking, som lar deg knytte en Android eller iOS telefon tettere sammen med PC-en og utveksle informasjon enklere enn før. Bærbare Windows 10-enheter vil se nye forbedringer i batteribruk og en smart innstilling for å raskt justere ytelse mot batteriforbruk, rett fra startskjermen.

 

Windows 10 Fall Creators Update vil automatisk sendes ut gjennom Windows Update. Når din enhet blir oppdatert avhenger av når Microsoft og produsentene får testet at din modell er kompatibel og klar for oppdateringen. Når den nye versjonen er klar for deg, må du svare på noen personvern-innstillinger før installasjon. Vær obs på at selve installasjonen kan ta lang tid, fort 30-60 minutter avhengig av modell. Når din PC er ferdig oppdatert vil du ha Windows 10 versjon 1709 installert.

 

Vil du ha hjelp eller råd omkring oppdatering av Windows? Ta kontakt med oss på telefon 21 98 18 50 eller sende en e-post.