Integrert Office 365


Office 365 er markedets mest utbredte skytjeneste for virksomheter. Velkjente applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint og mer gjør deg produktiv fra første øyeblikk. Office er en viktig brikke i mange virksomheter, men langt fra den eneste. Utfordringen er å få en komplett løsning inkludert de andre brikkene: økonomi, ordre, kundeoppfølging, lønn og andre sentrale fagsystemer. ServerParkering er spesialister på integrerte løsninger som ivaretar helheten, slik at du får tilgang til alt fra én og samme arbeidsflate. Det har aldri vært enklere å få en komplett IT-løsning i skyen!

Vi har kompetanse på Microsoft skytjenester - kom raskere i gang med oss!

Omtanke for kunden

Vi bryr oss om helheten. Er skytjenesten oppe, men du allikevel ikke får jobbet? Vi løser problemet og følger deg fra A til Å - uansett om feilen ligger på din PC, hos fiberleverandør eller annet. Selvsagt med hurtighet og god kommunikasjon, som vi er svært kjent for.

Små investeringer - stort utbytte

Office 365 leveres over internett, og du behøver ikke ta kapitalbindende kostnader som server, datarom og vedlikehold. Alle kjenner Office fra før, slik at brukerterskelen blir lav, og man kommer raskt i gang med minimalt av opplæring.

Fremtidsrettet og fleksibelt

ServerParkering er spesialister på å integrere og samle skytjenester - vokser behovene til bedriften kan Office 365 enkelt inngå i et større miljø. Vi er Microsoft Partner og Microsoft Cloud Service Provider, og KAN skyteknologi!

Hvordan komme i gang?

Vi lærer dere å kjenne
Vi snakker med dere, for å bedre skjønne behovene deres. Vi får oversikt over hva som bør integreres, og vet hvilke pakker som passer deres behov best.
Et tilbud som er enkelt å skjønne
Vi forutsetter ikke at kundene våre kan tekniske ord og uttrykk - du får et tilbud som både er enkelt og oversiktlig, uten skjulte kostnader eller liten skrift. Det er enkelt og trygt å velge ServerParkering!
Levert til avtalt tid
Vi håndterer hele leveransen, og sørger for alt teknisk. Vi leder prosjektet, og vet hvor dere må involveres for en vellykket leveranse. Vi leverer til avtalt tidspunkt, og følger opp i etterkant for å sikre at dere er helt fornøyde!

Jeg vil vite mer - ring meg!

Felt merket med * er påkrevet