ServerParkering ASP


Hvem passer ServerParkering ASP for?

ServerParkering ASP er en norsk tjeneste for bedrifter som ønsker en enkel IT-hverdag. Med flere forskjellige moduler passer løsningen for både små og store virksomheter, med enkle eller komplekse IT-systemer. Kjernen i ASP er en norsk serverplattform med høy fysisk og digital sikkerhet. Bedriftens dokumenter, databaser og applikasjoner samles og er tilgjengelig på én brukervennlig plattform. Alt driftes, vedlikeholdes og overvåkes av ServerParkering 24/7. Med ServerParkering ASP kan du bruke tiden din på din egen virksomhet, mens vi tar ansvar for IT-plattformen.

Hva inneholder ServerParkering ASP?

Tilgjengelig overalt

ServerParkering ASP-sky er tilgjengelig over internett, uavhengig av hvilken PC du bruker eller hvor du sitter. Arbeid på kontoret, hjemmefra, på reise eller mobilt via 4G med samme tilgang til alle applikasjoner, dokumenter og verktøy.

Profesjonell e-post

Exchange e-post med sømløs synkronisering til smarttelefon og nettbrett. E-postserver, spamfilter og lagring skjer i vårt datasenter i Oslo.

Integrert

ASP-sky kan integreres med populære skytjenester som f.eks. Office 365. Arbeid i skytjenester side om side med lokale applikasjoner som f.eks. økonomisystem/ERP, CRM eller logistikksystem på én arbeidsflate.

Filserver

Trygg lagring av dokumenter og data i ServerParkerings norske datasenter. Full rettighetsstyring per bruker og rask tilgang til alle filer uavhengig av PC eller lokasjon.

Databaser

Få tilgang til kraftfulle servere for rask databehandling. Databaseservere med f.eks. Microsoft SQL Server driftes og vedlikeholdes av ServerParkering.

Helpdesk 24/7

Support på telefon og e-post, med 24/7 vakttelefon alle dager året rundt. Ditt ene kontaktpunkt uansett IT-spørsmål.

Backup

Backup av bedriftens kritiske data i forskjellige intervaller og oppbevaringsperioder. Backup kontrolleres arbeidsdager av oss, og testes jevnlig.

Lisenser

Alle lisenser for plattformen leies etter behov og antall brukere, og adminsteres av ServerParkering. Lisensene du allerede eier for dine applikasjoner flyttes enkelt inn på plattformen.

Drift og overvåkning

ASP-sky driftes, vedlikeholdes og overvåkes av ServerParkering. Du behøver ikke kunne noe om serverdrift. Plattformen oppdateres løpende, vedlikehold skjer utenfor kontortid.

Applikasjoner

Kundeapplikasjoner på ServerParkering ASP

Agro Økonomi
Akelius Skatt
Autopay Anvisning
Advisor
Bizview
Duett
Edi-Soft Consignor
ePocket Handyman
Eurosoft Eiendom
ExESS
Finale Avstemming
Finale Skatt
Finale Årsoppgjør
Google Chrome
Hogia Lønn
Huldt & Lillevik Lønn
Infoeasy
Jussys Advocate Desktop
Jussys Compensatio
KS Komplett
Lime Pro CRM
Mamut One
Maestro Klientadmin
Maestro Årsoppgjør
Matrix
Microsoft Dynamics CRM
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Office
Microsoft Project
Microsoft SharePoint
Nexima Byråoppsett
Nexima Rapporter
Oracle Opera
PowerOffice Win
Protel
Secure Mail
Sticos Regnskapsmetodikk
SuperOffice CRM
Tazett
Total Årsoppgjør
Uni Micro
Vega SMB
Visma Avendo
Visma Business
Visma Contracting
Visma DI
Visma Document Center
Visma Global
Visma Lønn
Visma Webfaktura

Hvorfor velge ServerParkering ASP-sky?

Sikkert

Bedriftens data lagres i et profesjonelt datasenter i Oslo med høy fysisk sikkerhet. Plattformen har flere lag med digital sikkerhet og en nøye utformet rettighetsstyring. ServerParkering oppdaterer plattformen med sikkerhetspatcher og justerer sikkerheten til trusselbildet. Forretningskritiske data sikkerhetskopieres og oppbevares i forskjellige sett over flere lokasjoner i Norge.

Enkelt
ServerParkering tar ansvar for og håndterer alt teknisk rundt IT-løsningen din, fra leveranse og til daglig drift. Innhenting av data fra gammel løsning, migrering av mailbokser til skyen, oppsett av trådløst nett og installasjon av applikasjoner ivaretas på en effektiv og profesjonell måte. Daglig drift er basert på rutiner, endringer på løsningen dokumenteres, og kundehenvendelser logges og følges opp til hver sak er løst.
Lønnsomt

Du slipper å kjøpe inn servere, lisenser og backupløsninger. Tjenesten leveres som et abonnement, hvor du kun betaler for det antall brukere du har. Antall brukere kan justeres på månedsbasis, slik at løsningen følger bedriftens utvikling uten behov for ytterligere investeringer eller overdimensjonert hardware. Du betaler en fast pris per bruker, som gir forutsigbar IT-drift.

Hvordan komme i gang med ASP-sky?

1: kartlegging og tilbud

Vi starter med en uforpliktende prat, for å forstå behovet deres best mulig. Basert på dette mottar dere et tilbud som er enkelt og forstå, uten kompliserte tekniske begrep og med en enkel prisstruktur.

2: klargjøring og test

Vi klargjør hele IT-løsningen mens dere fortsatt arbeider på den gamle løsningen deres. Applikasjoner installeres og testdata kopieres inn. Dere tester sammen med oss for å sjekke at alt fungerer som det skal før flytting.

3: migrering

Vi kopierer ut og migrerer data fra den gamle løsningen og opp i ASP-sky. Den gamle løsningen stenges ned, og brukerne får tilgang til den nye løsningen. Teknikere fra ServerParkering kommer ut til deres lokaler og hjelper til med små og store spørsmål i oppstarten.

4: normal drift

Løsningen er nå i full drift, og alle medarbeidere kan arbeide som normalt på plattformen. Vi følger tett opp de første dagene etter levering og sjekker at ting fungerer som det skal, både teknisk og brukermessig.

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat:

Telefon: 21 98 18 50

caret-down caret-up caret-left caret-right
Vegard Kjos Økonomisjef, Merkantilbygg

Gjennom en årrekke har ServerParkering levert og hatt fokus på vårt beste. Enten det gjelder serverkapasitet, sikkerhet, teknisk bistand, hardware eller leveringstid. Vi har høye krav som kunde til våre IT-løsninger, og forventer høy oppetid og rask respons.